Malzemeler
2 levrek1 soğan
2 diş sarımsak
1 patates
1 havuç
1 limon
2 dal biberiye
![]() |
SEBZELİ LEVREK IZGARA |
Sosu için
1 çay bardağı zeytinyağı
2 diş ezilmiş sarımsak
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
2 diş ezilmiş sarımsak
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI
Levreklerin içini temizleyin. Tüm sebzeleri çok ince olacak şekilde dilimleyin. Balıkların içini sebzeler ile doldurdun. Biberiyeyi ilave edin. Sos için gerekli olan malzemeleri çatal ile iyice karıştırın. Balıkları ip ile bağlayın ve barbekü üzerine alın. Fırça yardımıyla hazırladığınız sostan sürüp balıkları önlü arkalı pişirin. Servis yapın.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder