MALZEMELER
1 litre et suyu1 kahve fincanı un
3 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tereyağı
![]() |
UN ÇORBASI |
YAPILIŞI
2,5 yemek kaşığı tereyağı eritin ve unu ekleyip 5 dakika kavurun.
Et suyunu yavaş yavaş ve hızlıca çırparak ilave edin.
Tuz ve karabiber ekleyin, kaynayınca kapağını kapatıp, 15 dakika pişirin.
Kalan tereyağını eritin, içine kırmızı biber ilave edin, çorbanın üzerine dökerek servis edin.
Et suyunu yavaş yavaş ve hızlıca çırparak ilave edin.
Tuz ve karabiber ekleyin, kaynayınca kapağını kapatıp, 15 dakika pişirin.
Kalan tereyağını eritin, içine kırmızı biber ilave edin, çorbanın üzerine dökerek servis edin.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder