Malzemeler
500 gram tavuk göğsü1 su bardağına yakın galeta unu,
2 yemek kaşığı un,
1 adet yumurta,
1 çay kaşığı tuz,
1 çay kaşığı kimyon,
1 çay kaşığı toz kırmızı biber.
Kızartmak İçin:
Sıvı yağı.Yapılışı
Tavuk etini orta büyüklük de doğrayalım ve bir kaba alalım.
Üzerine tuzu ve baharatları ilave edip iyice harmanlayalım.
Bu şekilde buzdolabında 15 dakika kadar dinlendirelim.
Ayrı ayrı kaplara unu, galeta ununu ve yumurtayı alalım.
Harmanladığımız etleri önce una sonra yumurtaya daha sonra da galeta ununa bulayalım.
Sıvı yağı kızdıralım.
İçine tavuk etlerini dizelim.
Yüksek ateşte pişirirseniz içi çiğ kalır.
Ev Yapımı Nuggetlarımızı sıcak sıcak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder