MİLFÖYLÜ PİZZA

MALZEMELER


Yarım paket milföy hamuru

Bir avuç dilimlenmiş siyah zeytin ve yeşil zeytin

Rendelenmiş bir tutam kaşar peyniri

1 adet yumurta

1 yemek kaşığı salça

Bir miktar sosis

Sucuk

Yeşilbiber ve domates birer adet

Bir tutam kekik



Yapılışı:



Öncelikle milföyleri yumuşayana kadar bekletin ve daha sonra çok hafif alt tabanına salçanızdan sürün


Milföylerin her ucunu da çok ufak keserseniz ve iki taraflı birleştirirseniz kenarları daha yukarıda kalacaktır.

Daha sonra arzu ettiğiniz malzemeleri ufak ufak milföyün üzerine diziniz ve en sonda bol kaşar koymayı ihmal etmeyiniz.

 Daha sonra üzerine kızarması için yumurta sürün ve fırına verin. Milföyler kabarana kadar fırında pişirin ve mutlaka sıcak olarak servis yapınız.


AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

@Tatliye