Dolma Cupcakes

Malzemeler

kek kekleri için: 

1 fincan çok amaçlı un 
3/4 fincan şeker 
1 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 
1/4 çay kaşığı tuz 
1/4 kap kısalma 
1/2 su bardağı tam yağlı süt 
3/4 çay kaşığı vanilya 
2 büyük yumurtalardan yumurta akıları 
1 büyük yumurta (beyaz bir kek için yumurta akı ve sarı bir kek için sarısı kullanın) 
1 su bardağı ahududu reçeli 
3 bardak Buddy Valastros Çikolata Fudge Buzlanmaa

Hazırlaması

Fırını 350F'ye önceden ısıtın. Hat kremi kağıt havluları ile birlikte.
Un, şeker, kabartma tozu, tuz, kısaltma, süt ve vanilyayı geniş bir karıştırma kabında birleştirin. Düşük hızda 2 dakika karıştırın. Kazıma kâsesi. Yumurta akı ve ek beyazlar veya sarılar ekleyin ve yumuşak ve pürüzsüz olan yaklaşık 2 dakika kadar yüksek hızda karıştırın.
Gömlekleri 1 / 2'den 2 / 3'e kadar dolguyla doldurun. Aşırı dolum yapmayın. 20-25 dakika fırında veya merkeze takılan kürdan temizlenene kadar pişirin. Tencerelerde 10 dakika soğutun, tavadan çıkarın ve tamamen soğumak için tel raflara yerleştirin.
Ahududu reçelini ince uçlu bir boru torbasına yerleştirin.
Parmak bıçağıyla, koni şekli, kupanın üstüne yerleştirilir. Kekin üst kısmında bir delik açığa çıkarmak için koniyi çıkarın.
Ahududu reçeli yaklaşık 1 çorba kaşığı yemek kasesinin deliğine piplayın. Kesilmiş kek parçasını tekrar şekerleme deliğine yerleştirin.
Çikolatalı buzullamayı büyük bir yıldız ucu olan bir torbaya koyun. Cupcakes'ın üst kısmını buzla soğutun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

@Tatliye